(Poistunut julkaisusta)

Koeajaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Tutkimus ja Kehitys -yksikköön kuuluva Feedstock and Technologies -osasto vastaa Nesteen uusiutuvien raaka-aineiden ja niihin liittyvien prosessiteknologioiden kehittämiseen sekä olemassa olevien prosessiteknologioiden parantamiseen liittyvästä tutkimuksesta. Oleellisena osana tätä toimintaa on tutkimus- ja kehityshankkeiden laboratoriotoiminta sekä hankkeissa tarvittavien tutkimus- ja kehitysresurssien turvaaminen.

Etsimme Porvoon Teknologiakeskukseen Feedstock and pretreatment research -ryhmään

Koeajajaa

Vastaat uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta tutkimuksesta yhteistyössä laboratorion muun henkilökunnan kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. erilaiset raaka-aineiden puhdistuskokeet, työkirjanpito, näytteiden analyysipyyntöjen teko ja tulosten käsittely taulukkolaskentaohjelmalla, raportointi, tulkinta ja johtopäätösten teko. Lisäksi teet yhteistyötä jalostamon ja tutkimushankkeista vastaavien ihmisten kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu myös laboratorion ylläpito- ja kehitystyö yhdessä laboratorion muun henkilökunnan kanssa.

Edellytämme laboratorioalan tai prosessialan koulutusta (laborantti, laboratorioanalyytikko) sekä kokemusta työskentelystä laboratorioympäristössä. Painereaktorien tuntemus luetaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä englanninkielen osaamista. Reaktorit saattavat olla painavia, joten tehtävässä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uusien raaka-aineiden tutkimuksen parissa.

Lisätietoja antaa tutkimuspäällikkö Mervi Waddilove, p. 050 458 7059.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä.
Hakuaika päättyy 11.6.2018.