(Poistunut julkaisusta)

Kodinkonekorjaaja / Kodinelektroniikkakorjaaja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme nyt asiakkaallemme Kodinkonekorjaajaa / Kodinelektroniikkakorjaajaa Espooseen. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työssäsi

vastaat asiakkaamme edustaman top 3 laitevalmistajan kodinelektroniikkalaitteiden ja/tai kodinkoneiden asennus-, huolto- ja korjaustöistä yksityisasiakkaiden kodeissa ja yritysasiakkaiden tiloissa. Työssäsi liikut itsenäisesti yrityksen pakettiautolla reittisuunnitelmasi mukaisesti pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla ja suoritat sovitun aikataulun mukaisesti laitteille tarvittavia toimenpiteitä. Työhösi kuuluvat olennaisena osana asiakaskohtaamiset ja hyvän palvelukokemuksen tuottaminen.

Asiakkaamme toivoo sinulta

  • itsenäistä, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
  • soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi elektroniikka-asentaja, tai muu vastaava)
  • jo hieman kokemusta kodinkoneiden tai kodinelektroniikan korjaus- ja asennustehtävistä
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista, sekä tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • hyvää fyysistä kuntoa

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jonka työajat sijoittuvat arkisin klo 07-18 välille. Hyvien työsuhde-etujen ohella tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden suoritelisään. Lisäksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Toimipisteesi sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Olisitko Sinä asiakkaamme hakema henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan nopeastikin. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 20.1.2020.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi