Kodinkoneiden kuljettaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Asiakasyrityksemme on LVI-laitteiden myyntiin, asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee laajaa asiakaskuntaansa Pirkanmaan alueella. Etsimme nyt heille lisävahvistusta nimikkeellä

Kodinkoneiden kuljettaja

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kodinkoneiden kuljetus- ja asennustehtävien parissa. Asiakaskunta koostuu sekä yritys- että yksityisasiakkaista ja kuljetusalueena on Pirkanmaa. Työpäiväsi tulevat olemaan vaihtelevia ja voit sopia toimitusajat asiakkaiden kanssa. Tukikohtasi on Tampereen keskusvarasto, josta toimitat tuotteet sovittujen aikataulujen mukaisesti asiakaskohteisiin ja toteutat laiteasennukset asennuspalvelun tilanneille asiakkaille.

Mitä odotamme sinulta?


- Ajokortti (BC)
- Aikaisempaa kokemusta kuljetustehtävistä
- Reipasta asiakaspalveluasennetta
- Aikaisempi kodinkoneiden asennuskokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämättömyys

Lisätiedot ja hakeminen


Tehtävä alkaa mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä, mutta tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. Kyseessä on kokopäiväinen työ ja tehtävä alkaa asennuskoulutuksella.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Kodinkoneiden kuljettaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256353
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 040 455 2130
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa