(Poistunut julkaisusta)

Kodinkonehuoltaja, Kodinkoneklinikka Veljekset Stenroos Oy (Turku)
Kodinkoneklinikka Veljekset Stenroos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Kodinkoneklinikka Veljekset Stenroos Oy etsii kauttamme vakituiseen työsuhteeseen KODINKONEHUOLTAJAA!

Kodinkonehuoltajana työ pitää sisältää mm. pesukoneiden, astianpesukoneiden kuivausrumpujen sekä kylmälaitteiden huoltoja sekä korjauksia niin asiakkaiden luona (yritykset ja yksityiset) kuin yrityksen omissa tiloissa. Osallistut myös työtilanteesta riippuen ajoittain kodinkoneiden asennuksiin. Työskentely tapahtuu arkipäivisin ma-pe ja työaika sijoittuu 8-17 välille, 37.5 h/viikko. Työpaikka sijaitsee Turussa, mutta oma auto helpottaa työpaikalle kulkemista.

Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen kodinkoneiden huolto- ja asennustöistä tai muun vastaavanlaisen kokemuksen esimerkiksi huolto- ja sähkötöistä. Tärkeintä on kuitenkin itseohjautuva sekä palveluhenkinen asenne sekä aito kiinnostus alan tehtäviin! Työ edellyttää B-ajokorttia.

Kodinkoneklinikka tarjoaa rennon letkeän porukan lisäksi pitkäaikaisen työpaikan monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16. KODINKONEKLINIKKA EI VASTAA TÄSSÄ VAIHEESSA TIEDUSTELUIHIN.