(Poistunut julkaisusta)

Kodinkoneasentaja Saloon!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019
Toimenkuva
Etsimme kodinkone - ja pesulalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Saloon! Työtehtävänäsi on muun muassa kodinkoneiden, pesulalaitteiden sekä ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään arkipäivisin pääasiassa aamuvuorossa mutta valmius iltavuoroihin on oltava. Työ alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus Kotitalouskone-ja kodintekniikkahuoltoa sekä palveluautomaattialaa koskevan TESsin mukaan.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista laitteista on eduksi. Hakemamme tekijä on oma-aloitteinen, motivoitunut, reipas ja luotettava. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua, joten senkin hoidat sujuvasti. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalta työnantajalta, loistavat työkaverit ja miellyttävän työilmapiirin.
Koulutus ja työkokemus
Sähköalan koulutus, st-pätevyys ja ajokortti ovat välttämättömiä.
Muut tiedot
Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus osoitteessa vmp.fi. Kun vielä liität mukaasi CV:n, voit alkaa odottaa mahdollista soittoa VMP:lle haastatteluun!
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.06.2019 mennessä.