(Poistunut julkaisusta)

Kodinkoneasentaja/- huoltaja vakituiseen työsuhteeseen!
Huolto Vuorio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Huolto Vuorio Oy
Huolto Vuorio Oy on 1975 perustettu perheyritys joka toimii Turun talousalueella kodinkoneiden-, ilmanvaihtolaitteiden-, ammattikeittiölaitteiden-, talopesulakoneiden myynti-, huolto-, korjaus- varaosaliikkeenä.
Huolto Vuorion valtteina ovat nopeus, joustavuus sekä asiakaslähtöisyys. Asiakaskunta on kasvanut jatkuvasti ja se kertoo omaa kieltään Huolto Vuorion ammattitaidosta.
Toimenkuva
Etsimme kodinkone - ja pesulalaiteasentajaa vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtävänäsi on muun muassa kodinkoneiden, pesulalaitteiden sekä ammattikeittiölaitteiden huolto- ja asennustyöt. Työtä tehdään arkipäivisin pääasiassa aamuvuorossa mutta valmius iltavuoroihin on oltava. Työ alkaa mahdollisimman pian. Tässä työssä et välttämättä tarvitse omaa autoa mutta ajokortin tarvitset.
Odotamme sinulta
Aikaisempi kokemus vastaavista laitteista on eduksi. Hakemamme tekijä on oma-aloitteinen, motivoitunut, reipas ja luotettava. Työ pitää sisällään myös asiakaspalvelua, joten senkin hoidat sujuvasti. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalta työnantajalta, loistavat työkaverit ja miellyttävän työilmapiirin.
Koulutus ja työkokemus
Sähköalan koulutus, st-pätevyys ja ajokortti ovat välttämättömiä.
Muut tiedot
Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Jos siis kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus osoitteessa vmp.fi. Kun vielä liität mukaasi CV:n, voit alkaa odottaa mahdollista soittoa VMP:lle haastatteluun!
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.10.2018 mennessä.