(Poistunut julkaisusta)

Kodinhoitaja
Efectivo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Efectivo Oy etsii asiakkaalleen, Lindan kotipalvelulle, timanttista kodinhoitajaa työskentelemään Helsingin keskustan kohteissa. Liikut sujuvasti keskustassa joko julkisilla tai kävellen, ja siivouskohteita sinulla tulee olemaan 2-3 per päivä. 

 

Tarjolla on kokopäivätyö, joka on viimeisen päälle asiakkaan arkea helpottavaa ja ilahduttavaa. Tuot työlläsi lisäarvoa asiakkaalle ja työsi on todella merkityksellistä!

Tarjoamme työpaikan, jossa saat kasvaa, loistaa ja edetä. Työpanoksesi on todella tärkeä, kuten olet myös sinäkin osana huipputyöyhteisöä. 

 

Etsimämme siivooja tarttuu toimeen reippaalla otteella, on hyvä asiakaspalvelija sekä kykenee myös itsenäiseen päätöksentekoon asiakkaan sekä yrityksen parhaaksi. Ymmärrys ja kokemus samankaltaisista tehtävistä on eduksi, ei edellytys. 

Timanttinen asenne, halu oppia ja tuottaa parasta mahdollista siivouskokemusta asiakkaalle riittää pitkälle, ja on tärkeämpää kuin vuosien kokemus. 

 

Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, muusta kielitaidosta on sinulle etua. 

 

Olet ehdottoman luotettava, iloinen, joustava sekä omaat käytännöllistä maalaisjärkeä. Tyyppimme nauttii rutiineista ja vakioasiakkaista, yhtä paljon kuin muuttuvista ja uusista tilanteista. Olet työstäsi ylpeä ja teet työsi aina ehdottoman hyvin ja huolellisesti. 

 

Antaessasi työpanoksesi käyttöömme, maksamme sinulle markkinoita reilumpaa palkkaa. Maksamme yrityksen matkustussäännön mukaan palkkaa myös siirtymäajoista. Koulutamme ja perehdytämme omamme perusteellisesti, et joudu koskaan hyppäämään altaan syvään päähän. Johdon ja työyhteisön tuki on vankkaa ja päivittäistä. 

Joustamme työaikatoiveidesi suhteen ja meillä helmet saavat halutessaan sekä vastuullisempia hommia että mahdollisuuden kasvaa suurempiin saappaisiin yrityksen kasvaessa. 

Tarjoamme yksityisen työterveyshuollon turvaksesi ja mahdollisuuden kuntosaliin. Lisäksi toimistollamme vierailee säännöllisesti hieroja, jonka palvelut tarjoamme kaikille. 

 

Hurmaa meidät omannäköisellä hakemuksella mahdollisimman pian sähköpostilla hakemukset@efectivo.fi. Laita liitteeksi ajan tasalla oleva cv. Sähköpostin otsikkoon ”Kodinhoitaja Helsinki Oikotie”.