(Poistunut julkaisusta)

KOCK OCH KÖKSHJÄLP
Svenska Framtidsskolan i Helsingforsregionen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Prakticum anställer nu

KÖKSPERSONAL (KOCK OCH KÖKSHJÄLP)

Till Yrkesvägen 1 i Estbacka i Borgå.

 

Eftersom köket och framför allt restaurangen är hjärtat i vår skola så letar vi nu med ljus och lykta efter två engagerade personer som är redo att göra det till sin hjärtesak att betjäna sitt kundsegment, till vilket hör studerande och personal från både Prakticum och Careeria. I båda positionerna värdesätter vi därför tidigare arbetserfarenhet från storhushåll och förväntar oss att du förutom utomordentliga kundservicekunskaper även besitter goda kunskaper i de båda inhemska språken.

Medan kocken klarar av att ta ansvar för helhetsverksamheten och har goda kunskaper i matlagning, så agerar kökshjälpen kockens högra hand och hjälper till i alla köksfunktioner. Flexibilitet och positivitet i arbetssättet räknas som klara fördelar i båda arbetsuppgifterna.

Båda anställningarna är tillsvidare fr.o.m. 1.8.2019, och vi tillämpar 6 månaders prövotid. Kocken anställs på heltid och kökshjälpen antingen på heltid eller på deltid (6h / dag).

För frågor gällande arbetsuppgifterna, vänligen vänd dig till vår husmor Susanne Forsgren, 050 449 1062.

För att ansöka om arbetsplatsen ombeds du skicka en meritförteckning samt fritt formulerad ansökan med löneanspråk till rektor Laila Andersson, laila.andersson@prakticum.fi. Skriv i e-postens rubrikfält om du söker jobbet som kock eller jobbet som kökshjälp. Ansökningstiden går ut måndagen den 17.6.2019.

Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och de sökande som är mest lämpade för uppgiften kallas på intervju. Ge dig därför till känna så fort som möjligt om du känner att det är just dig vi letar efter!