(Poistunut julkaisusta)

Kock, Bock's Ernst Salonger
Bock´s Ernst Salonger

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Vi söker till den nya Bock’s Ernst Salonger –restaurangen efter kockar! Heltidsarbete och fast anställning utlovas i en oas för kultur, samvaro och livsglädje!

Hösten 2019 markerar början på en ny, spännande tid i Vasas stadsliv då Bock’s inleder restaurangverksamhet i det mytomspunna forna Restaurang Ernsts utrymmen. Den nya helheten Bock’s Ernst Salonger återupplivar den klassiska matsalsdelen som under årtionden varit centrum för stadens händelser.

I restaurangen serveras lunch och a la carte. Vi använder noga utvalda, lokalt producerade och direkt vid producenten upphandlade råvaror.

Hos är du inte bara en arbetare utan en del av vår stora familj. Vi ordnar våra egna skolningar och inom vår familj finns erfarna experter av vilka du får lära dig mera. I vår familj är vi alla lika viktiga och du får själv påverka din utveckling. Vi är flexibla och vänliga, kundserviceinriktade och hårt-jobbande, det hoppas vi att du också är!

Är du den familjemedlem vi söker? Skicka in en ansökan snart, vi intervjuar under ansökningstiden och platserna fylls så fort rätt personer hittats.