(Poistunut julkaisusta)

Knowledge Management Specialist
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme Knowledge Management Specialistia tukemaan ja kehittämään Advisory-liiketoimintayksikköämme. Specialistin tärkein tehtävä on tiedon hallinnointi ja sen tehokas hyödyntäminen.

PwC:n Advisory-liiketoiminta, johon kuuluu sekä liikkeenjohdon konsultointi että yrityskauppaneuvonanto on menestynyt erinomaisesti viime vuosina. Olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme ja laajentaneet palvelutarjontaamme asiakkaille. Tämän kasvun ja laajentumisen tukemiseksi haemme nyt Knowledge Management Specialistia, jotta pystyisimme hyödyntämään paremmin sekä omia että globaalin PwC-ketjun resursseja, ja tuomaan merkittävää lisäarvoa asiakastyöhön keskittyville ammattilaisille.

Knowledge Management Specialistin tehtäviin kuuluu Advisoryn omien tietokantojen ja myynti- ja markkinointimateriaalien kehittäminen, hallinnointi ja optimaalinen hyödyntäminen sekä koko PwC Suomen tietokantojen hallinnointi ja kustannustehokkuuden varmistaminen. Tehtäviin kuuluu myös optimoida se miten PwC ketjun Knowledge Management –tietokantoja, verkostoja ja avainhenkilöitä hyödynnetään Suomen liiketoiminnan tukemiseen. Valittu henkilö toimii kontaktihenkilönä globaalin PwC-ketjun suuntaan kaikissa Knowledge Management -asioissa.

Etsimme henkilöä, jolla on oma-aloitteisuutta ja rohkeutta rakentaa yhteistyötä eri tiimien välille tehokkaan tiedonvälityksen keinoin. Etsimämme henkilö hallitsee verkostoitumisen ja hänellä on kyky luoda yhteisymmärrystä eri toimijoiden välillä. Hän tunnistaa erilaiset työkalut ja käyttää tehokkaasti tietojärjestelmiä ja -kantoja hyväkseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa (kirjallinen ja suullinen)
  • uteliaisuutta ja paineensietokykyä
  • analyyttistä työotetta ja kykyä toimia erilaisten sidosryhmien kanssa tehokkaasti
  • erinomaisia tietoteknisiä taitoja

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tehtävä pitää sisällään monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, ja pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaan osaamisesi mukaan. Tukenasi sinulla on tekemisen meiningillä varustettu motivoitunut asiantuntijoiden tiimi. Olemme osa maailmanlaajuista PwC-ketjua, joka tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on tärkeää ja panostamme erityisesti liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyviin henkilöstöetuihin. PwC oli tänä vuonna top 5:ssä Great Place to Work -kisassa suuryritysten sarjassa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Suonio (Partner, Clients & Markets Leader) hannu.suonio@pwc.com