(Poistunut julkaisusta)

Knowledge & Documentation Manager
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Knowledge & Documentation Manageria vastaamaan Telia Cygaten IT-palvelutuotannon tiedonhallinnasta ja dokumentaatiosta sekä niihin liittyvistä järjestelmistä. Tässä roolissa keskeinen tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää jatkuvaan palvelutuotantoomme ja kehityshankkeisiimme liittyvää dokumentaation- ja tiedonhallintaprosessia. Tehtävä on uusi organisaatiossamme, joten odotamme Sinulta kykyä kartoittaa ja hahmottaa nykytilanne, mallintaa tiedonhallinnan prosesseja, laatia parhaat toimintamallit sekä implementoida, ylläpitää ja kehittää näitä prosesseja.

Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa rakentamassa ja hallinnoimassa palvelutuotantomme ja organisaatiomme tietorakenteita. Pääset sekä hyödyntämään jo olemassa olevaa tietorakennetta että rakentamaan uusia toimintamalleja. Toimit palvelunhallintaympäristömme Knowledge Base -pääkäyttäjänä ja laadit siihen liittyvät tarvittavat ohjeistukset organisaation käyttöön. Ymmärrät, että kaikkea ei myöskään voi tehdä itse, vaan osaat jalkauttaa toimenpiteitä ja kehittää toimintakulttuuriamme hyödyntämällä sidosryhmätaitojasi.

Tehtävä sijoittuu Service Operations -yksikkömme Operations Management -tiimiin, joka vastaa Telia Cygaten palvelutuotannon tukemisesta ja kehityksestä. Yksikkömme ja tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä läpi organisaation.

 

Mitä voit odottaa

Tämä tehtävä tarjoaa dokumentaation- ja tiedonhallinnan ammattilaiselle mahdollisuuden hyödyntää osaamistaan IT-alan arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Pääset mukaan rakentamaan uuden sukupolven digitaalista IT-palvelunhallintaympäristöä ja vaikuttamaan koko organisaatiomme liiketoiminnan kehittymiseen.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Mitä odotamme Sinulta

Sinulla on aikaisempaa kokemusta tiedonhallinnan prosesseista, osaat mallintaa prosesseja ja hallita kokonaisuuksia. Olet mahdollisesti työskennellyt ICT-palvelutuotannon parissa ja tunnet ITIL-viitekehyksen. Sinulla on itseohjautuva ja systemaattinen ote työskentelyyn, hyvät yhteistyö- ja sidosryhmätaidot sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita.

Innostut prosessinkehittämisestä ja työskentelet systemaattisella ja pitkäjänteisellä otteella. Sinulla on proaktiivinen ja yhteistyöhenkinen ote asioiden eteenpäin viemiseksi ja jalkauttamiseksi. Haluat oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Service Operations -tiimin esimies Sami Vuorensola, puhelimitse 040 543 9040 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.11.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi