(Poistunut julkaisusta)

Kliininen testaaja, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme työntekijää kliinisen testaajan -positioon. Tässä tehtävässä päävastuunasi on potilasmonitorin ohjelmiston toiminnallisuuden testaaminen. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin alueella, ja tehtävässä pääset kasvattamaan laite- ja alakohtaista tietämystäsi, sekä kehittämään itseäsi omaa koulutustaustaasi vastaavissa tehtävissä. Työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välillä ja tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva.

Toimiessasi kliinisen testaajan roolissa, sinulla on mahdollisuus tehdä testaustyötä kokopäiväisesti. Lisäksi tehtävässä toimimiseen tarvitset tuntemusta ja aiempaa kokemusta eri sairaalalaitteistojen käytöstä, kuten potilasmonitoreista, sairaalan tietojärjestelmistä ja telemetriasta.

Toivomme sinulta toimialaan liittyvää koulutusta ja taustaa, esimerkiksi sairaanhoitajan kliininen koulutus katsotaan eduksi. Työkokemusta sinulla tulee olla vähintään muutaman vuoden ajalta vastaavista tehtävistä. Työntekijänä olet tiimipelaaja, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja testaajan ”mind set”. Tässä tehtävässä sujuva suomen ja englannin kieli ovat välttämättömiä. Toivomme, että olet kokenut teho- tai anestesia-taustainen henkilö, myös vastasyntyneiden lasten tehotaustan työkokemus katsotaan eduksi.
Me tarjoamme sinulle dynaamisen asiantuntijatiimin tuen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi.

Kiinnostuitko?
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla sähköpostitse yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kliininen testaaja


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO