(Poistunut julkaisusta)

KLIININEN ASIANTUNTIJA (äitiysloman sijaisuus) – PÄÄKAUPUNKISEUTU
LymphaTouch Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Kiinnostaako kehitystyö terveydenhuoltoalalla? LymphaTouch hakee liiketoiminnallisella ymmärryksellä rikastettua anatomian ammattilaista asiantuntijarooliin. Työsuhde on määräaikainen ja kestää kevääseen 2020 saakka.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään kokemustasi terveydenhuoltoalasta ja toimimaan asiantuntijana kansainvälisessä liiketoiminnassa. Tehtävään kuuluu LymphaTouchin tuotteisiin liittyvien kehitysprojektien hallintaa, kliinisiä konsultaatioita sekä tutkimus- ja julkaisuprosessien koordinointia. Päivittäisessä työssäsi rakennat muun muassa tuotekoulutuksia kumppaneille sekä koulutusmateriaaleja jälleenmyyjäverkostolle ja loppuasiakkaille. Lisäksi toimit myynti- ja markkinointitiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä ja tuot uutta näkökulmaa tiimin päätöksentekoon. Rooliin liittyy myös kliinisen vuosiarvion työstäminen. Etsimämme henkilö on tulevaisuuteen katsova ja kehittämiseen keskittyvä terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaosaamistaan yhdessä hienon tiimin kanssa. Koska LymphaTouch on kansainvälisestikin tunnustettu toimija, työhön liittyy matkustamista myynnin ja työpajojen perässä noin 1-2 kertaa kuussa, välillä Suomessa ja välillä ulkomailla. Työssäsi vastaat LymphaTouchin Myynti- ja markkinointipäällikölle.

LymphaTouch tarjoaa Sinulle:

  • Monipuolisen asiantuntijaroolin kansainvälisen menestystuotteen parissa
  • Mahdollisuuden osallistua kehitystyöhön sekä kehittää omaa osaamista
  • Kasvuorganisaation hurman ja haasteet
  • Mainiot tiimikaverit ja hyvän perehdytyksen organisaatioon sekä palveluihin
  • Menestykseen sidotut edut

LymphaTouch odottaa Sinulta:

  • Terveydenhuoltoalan koulutustaustaa (esim. fysioterapeutti, toimintaterapeutti tai sairaanhoitaja)
  • Kliinistä ja anatomista työkokemusta – mielellään muutama vuosi kuntoutuksen parissa (esim. onkologia, ortopedia, neurologia, urheilu tai tuki- ja liikuntaelinsairaudet)
  • Liiketoiminnallista näkemystä ja halua hyödyntää terveysalan osaamista yritysmaailmassa
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko? Näkisitkö itsesi asiantuntijaroolissa LymphaTouchilla?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muotoisena 18.11.2018 mennessä osoitteeseen: miia@helmitehdas.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Santamäki numerosta +358 40 849 4735 tai sähköpostilla. Lisääthän hakemukseen palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2019 ja kestää kevääseen 2020 saakka.

(Tämän rekrytointitoimeksiannon suorittaa Helmitehdas Oy. Valittu työnhakija työllistyy LymphaTouch Oy:lle.)