(Poistunut julkaisusta)

Klasslärare, vikariat
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Vanda stad, bildningsväsendets verksamhetsområde, svenskspråkig service
Dickursby skola

Idrottsvägen 4, 01370 Vanda

Anställningsförhållandets längd: visstidsanställning 10.02.2020 - 01.06.2020

Vi söker klasslärarvikarie till årskurs 3-4 vid Dickursby skola för tiden 10.2. - 1.6.2020, med eventuell fortsättning efter sommarledigheten.

Skolan ligger intill goda trafikförbindelser i Dickursby, på promenadavstånd från tågstationen och Dickursby centrum.

Skolan har cirka 185 elever, 13 heltidsanställda lärare, och en hel del annan skolpersonal. 

Vi tror att lärandet i grunden sker via kommunikation med andra elever, lärare och andra vuxna. Det sker i olika grupper och sammanhang och i olika lärmiljöer. För att i skolan möjliggöra kommunikationen med många andra elever och lärare arbetar vi enligt ett system med så kallade basgrupper. Basgrupp 1 består av årskurserna 1-2, basgrupp 2 består av årskurserna 3-4 och basgrupp 3 består av årskurserna 5-6. Varje lärare bär huvudansvaret för en egen elevgrupp, men är samtidigt en del av ett starkt lärarteam.

Basgruppernas lärare planerar till stora delar verksamheten tillsammans, de känner varandras elever, stöder varandra i arbetet och träffas regelbundet för gemensam samplaning. Vid samplaneringen ligger fokus på kollaborativt lärande, där kunskap och förståelse byggs upp genom interaktion med andra.

Alla svenskspråkiga skolor i Vanda har startat upp ett långsiktigt projekt. Vi jobbar för att utmana eleverna och varandra inom Challenging Learning, ett koncept som fått stor internationell spridning. Du kan hitta mera information om det här via följande LÄNK till YLEs webbplats.

Blev du intresserad av att veta mer om vår skola? Ring då rektor Mia för att prata vidare eller för att komma överens om ett informellt besök. Rektor Mia Förars-Pöytäniemi, 0401833410, foramn.efternamn@vantaa.fi

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Behörighet enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 986/1998

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för undervisningspersonal (UKTA).

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 2 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: tjänst

Arbetstid: I enlighet med det tjänste- och arbetskollektivavtal som tillämpas

Kontaktinformation:
Rektor
Förars-Pöytäniemi, Mia
0401833410
mia.forars-poytaniemi@vantaa.fi

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.
Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.
https://vantaa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2479