(Poistunut julkaisusta)

Klasslärare, Rödskogs skola
Esbo stad

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2021

Beskrivning av jobbet: Vi söker en vikarierande klasslärare till Rödskogs skola.

Rödskogs skola ligger i Rödskogs by i Norra Esbo mellan Ring III och Vichtisvägen.

Skolans namn och adress: Rödskogs skola, PB 94302, 02070 Esbo stad

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2021.

Behörighetskrav: Klasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Vi förutsätter:

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.


Vi kan erbjuda en trygg miljö med både förskola, skola och eftermiddagsklubb på samma tomt. Både barn och vuxna känner varandra och samarbetet fungerar bra. Vi är också stolta över den stora gården med angränsande sportplan samt den omgivande naturen. Vi kan utforska naturen, skida och åka skridsko alldeles utanför husknuten.

Årskurser 1-4.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.