(Poistunut julkaisusta)

Klasslärare, Mattlidens skola
Esbo stad

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2021

Regelrätta klassläraruppgifter samt förmåga att undervisa i musik, modersmålsinriktad finska, gymnastik

Skolans namn och adress: Mattlidens skola, Mattliden 1, 02230 Esbo

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2021.


Behörighetskrav: Klasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.


Vi förutsätter:
Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter en sund elevsyn, intresse för skolutveckling samt målmedvetet och förankrat engagemang i såväl didaktik som elevvård . Dessutom värdesätter vi intresse av att jobba i team. En av klasslärarna behöver ha erfarenhet av eller specialseringsstudier inom nybörjarundervisning.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.