Klasslärare, Finno skola
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2022

Kom och jobba i ett ambitiöst kollegium med gedigen erfarenhet och sakkunskap. Vi söker nu en klasslärare, fast anställning, till Finno skola.

Skolans namn och adress: Finno skola, Finländarvägen 2-4, 02270, Esbo
Arbetstid enligt UKTA.
Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.
Tjänsteförhållandet börjar i augusti 2022.

Behörighetskrav: Klasslärarexamen.

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter ditt intresse av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön.

Finno skola har allmån undervisning i åk 1-6 samt smågruppsundervisning i åk 1-9. I vår skola samarbetar lärarna och eleverna över gruppgränserna. Hänsyn, tolerans och respekt är en väsentlig del av vår vardag för såväl elever som för vuxna.

Den svenskspråkiga grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen i Esbo erbjuder barn och unga mångsidig och högkvalitativ undervisning som utgör en grund för livslångt lärande. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot