(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Päivä on jo pidentynyt ja kevät lähestyy. Nyt on hyvä hetki heittää hyvästit tunkkaiselle sisäilmalle ja tarttua mahdollisuuteen, jonka avulla voit päästä nauttimaan auringonpaisteesta ja linnunlaulusta ulkotöiden muodossa. Hae meille kivirakennusalan töihin ja anna raikkaan ulkoilman hyväillä keuhkojasi!

Haemme Tampereen Viherrakennus Oy:lle ammattitaitoista KIVITYÖNTEKIJÄÄ.

Tampereen Viherrakennus Oy on viheralan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yksityisille asiakkaille, yhtiöille sekä yrityksille palvelua aina pihasuunnittelusta viheralueiden hoitoon asti. Piharakentamiseen sisältyy kivitöitä erilaisista betonikivi-, muurikivi- ja luonnonkivimateriaaleista, joiden asennus hoidetaan ammattimaisesti ja laadukkaasti. Tampereen Viherrakennus Oy etsii nyt osaavia henkilöitä tulevaan kauteen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on kertynyt alan kokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta ja omaat monipuolista kokemusta kivetyksen eri työvaiheista, kuten piirustusten lukemisesta, mittauksesta sekä pohjarakenteiden tekemisestä. Omaat harjaantuneen katseen ja kykenet itsenäiseen, aktiiviseen työhön. Työtehtävien pääpaino on piharakentamisessa. Viherrakennustöiden osaaminen sekä pienkuormaajan ajotaito katsotaan eduksesi, mutta aiempi kokemus kivirakentamisesta sekä ahkera työskentelyote on tärkeintä.

Työkohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työtä on mahdollista tehdä sulan maan aikana, joten työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Kausi alkaa huhtikuun tienoilla ja kestää aina myöhäissyksyyn asti.

Innostuitko? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!