(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2020

Etsimme Jyväskylään kivityöntekijöitä kesäksi!

Eduksesi on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus, mutta tärkeintä on, että omaat halun oppia uutta ja hyvän työmotivaation. Työ on fyysisesti vaativaa.

Töiden kesto on sovittavissa tilanteen mukaan koko kesäkaudeksi tai lyhyempään pätkään. Töitä voi olla myös mahdollista jatkaa kesän jälkeen oman elämäntilanteen mukaan. Meiltä saat tarvittavat työvaatteet ja varusteet.

Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta. Hae jo tänään ja voit päästä työskentelemään hyvään ja osavaan porukkaan nopeallakin aikataululla!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.