(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijä
Peltolan Piha Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Peltolan Piha Oy

Toimenkuva
Peltolan Piha Oy hakee pitkäaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja osaavaa kivityöntekijää jo alkamassa oleviin kohteisiin Lappeenrannan ja Imatran alueelle. Peltolan Piha Oy tekee pihanrakentamista kokonaisurakointina ja yksittäisinä pienempinä osa-alueina pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Kivityöntekijän työhön kuuluvat erilaiset työvaiheet alkaen mittaustyöstä, pohjarakenteiden teosta ja itse kivien asennuksesta. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta ei yksin, sillä kohteissa liikutaan pitkälti vakituisen työporukan mukana. Kohteet ovat julkisia kohteita Etelä-Karjalan alueella. Työtä tehdään päivätyönä, mutta tarvittaessa tehdään pidempää päivää. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt jatkuvat pitkälle syksyyn ja tarkoituksena on, että työpaikasta tulee vakituinen työ.

Odotamme sinulta
Jos sinulla on kivityöntekijän työstä kokemusta ja hyvä fyysinen kunto, sekä haluat tehdä työtä, jossa näkee työnsä jäljen, voit olla juuri etsimämme henkilö. Ammattikorteista tarvitaan voimassa olevat työturvakortti ja tieturvakortti, mutta voimme auttaa korttien hankkimisessa, mikäli ne ovat vanhentuneet.

Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Anttonen ma - pe klo 8.00 – 16.00 puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@eezy.fi.

Kesto
Useamman kuukauden, mahdollisesti rekrytoitua

Lisätietoja
Hanna Anttonen, hanna.anttonen@eezy.fi, 040 307 5604

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.05.2020 mennessä.