(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylän alueelle kivityöntekijöitä.

Asiakkaamme toimenkuvaan kuuluvat erilaiset betoni - ja luonnonkiviasennukset ulko- ja sisätiloihin. Käytössä olevia kivimateriaaleja ovat mm. graniittireunakivi, iso noppagraniitti ja seulanpääkivi. Työtä tehdään rakennusalan eri yrityksille, kunnille, kaupungille, kiinteistöhuolloille sekä yksityisille henkilöille.

Hakijalta edellytämme aiempaa työkokemusta kiviasennuksista, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää fyysistä kuntoa sekä omatoimista työhön tarttuvaa asennetta. Toivomme, että olet luotettava ja tiimityöskentelytaitoinen. Voimassaoleva tieturvakortti ja tulityökortti on eduksesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla lumentuloon asti.

Laita pikaisesti hakemusta tulemaan, haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja antavat:

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi / p. 045 125 2737

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi / p. 040 620 2445