(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijä (piharakentaminen), Lahti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme MONIPUOLISTA KIVITYÖNTEKIJÄÄ Lahden ja ympäristökuntien työmaille.

Työtehtävät ovat monipuolisia kivi- ja viherrakennustehtäviä. Työssäsi pääsääntöisesti teet piharakennusta, mutta tehtävät voivat sisältää mm. betonikivien asennusta, betonikivimuurien rakentamista, kiviportaiden rakentamista, seulanpääkivetysten tekoa ja viherrakennusta. Työ on sesonkiluonteista ja kestää aina marraskuun saakka (säiden mukaan).

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Aiempi kokemus rakennusalan ja/tai viherrakennusalan töistä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta oikeaa asennetta, motivaatiota sekä hyvää yleiskuntoa, koska työ on fyysistä ulkoilmatyötä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213 tai Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 0401725026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi