(Poistunut julkaisusta)

Kivityöntekijä / maanrakennustyöntekijä (Pk-seutu / Uusimaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme avustavaa tai kokeneempaa työntekijää erilaisiin maanrakennustyötehtäviin. Asiakasyritys rakentaa teitä ja tiealueita ympäri Uudenmaan aluetta.

Työtehtäviisi kuuluvat maanrakennustyöt monipuolisesti mm. kivityöt, lapiotyöt ja pienet kaivuutyöt. Mikäli sinulla on C-ajokortti, pääset myös siirtämään varusteita ja laitteita työmaalta toiselle. Kaivinkoneella on myös mahdollista päästä ajamaan, jos itse näin haluat. Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja näihin töihin.

Toivomme hakijalta riittävää fyysistä kuntoa, hyvää työasennetta sekä huumorintajua. Työmaat eivät välttämättä sijaitse hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten toivottavasti sinulla on B-ajokortti sekä oma auto käytössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia nopeasti. Hae tehtävää täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös kysyä lisätietoja soittamalla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Mikael Karlssonille p. 050 411 0252. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-15.