(Poistunut julkaisusta)

Kivitalomyyjä / Myyntipäällikkö
Passiivikivitalot Nordic oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsimme aktiivista ja tuloshakuista KIVITALOMYYJÄÄ / MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pk-seudulle!

Vastaat myyntialueesi Passiivikivitalomyynnistä kokonaisvaltaisesti ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Toimit varmalla otteella asiantuntijamyyjän roolissa ja tarjoat monipuolisista toimituskokonaisuuksistamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat ratkaisut. Tähän saat tukea koko Passiivikivitalot-tiimiltä.

Suoritat myyntialueellasi aktiivisella otteella asiakashankintaa, vastaat kumppaniverkoston kehittämisestä sekä ajoittain osallistut myös messuille sekä muihin tilaisuuksiin, joissa luot uusia asiakas- ja verkostokontakteja.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne sekä into ja halu olla edustamassa Passiivikivitalot tuotteita ja kehittämässä niitä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme ja olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen sekä pitkäjänteinen ja pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkeralla asenteella. Sinulla on oma auto käytössäsi ja valmiutta työskennellä myös iltaisin sekä ajoittain viikonloppuisin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehokkaat ja nykyaikaiset myynnin työkalut sekä tulokset huomioivan kilpailukykyisen palkkausmallin.

Teemme asumisen tulevaisuuteen vaikuttavaa merkityksellistä työtä ja pääset mukaan kehittämään rakentamista ilmastovastuulliseen suuntaan.

Työyhteisömme yhteishenki on erinomainen ja panostamme henkilöstömme osaamiseen. Passiivikivitalot on luotettava ja vastuullinen työnantaja.

Visiomme on olla johtava toimija matalaenergiarakentamisessa sekä paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jätä hakemuksesi heti, mutta viimeistään 4.11.2019 mennessä, jos haluat olla osa loistavaa porukkaamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tatu Jokisalo 0400 735 135 tai tatu.jokisalo@passiivikivitalot.fi