Kivirakentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Heippa! Meillä on etsinnässä asiakasyrityksellemme taitavia ja reippaita kivirakentajia vaihteleviin työkohteisiin pääkaupunkiseudulle. Omaatko kokemusta ympäristö- piharakentamisessa erityisesti kivenrakennuksessa, ja hallitset työhön sisältyvät tehtävät? Hae meille heti töihin!

Työnkuva:
Kivirakentaja tuntee materiaalit ja osaa työstää monipuolisesti eri kivilajikkeita. Työhön kuuluu vaihtelevat tehtävät kohteesta riippuen, kuten piha-, katu- ja torikivetykset, mittaustyöt, asennus- muotoilutyöt, huolto kivimiehen erikoistyökaluja käyttäen, pohjarakenteet, kivien kanto ja hiekan levitys. Lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta aiempaa käytännön kokemusta erilaisista kivitöistä ja viherrakentamisen työtehtävistä. Toivomme myös työpiirustusten lukutaitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tämän lisäksi innostunut ja säänkestävä asenne sekä itsenäinen ja ahkera työote ovat avainasemassa! Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä kunto on tärkeää. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, olet täysi-ikäinen sekä omaat sujuvan suomen kielen taidon. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat sinulle eduksi, sillä työkohteiden sijainnit ovat vaihtelevia ja voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä.

Saat meiltä:

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, jossa pääset keräämään kokemusta ja osaamista vaihtelevissa kohteissa. Palkkauksesi menee infra-alan työehtosopimuksen mukaan. Tämän päälle saat meidän välittävän ja hymyilevän HR-tiimimme tueksi koko työsuhteesi ajalle. Meiltä saat myös laadukkaat ja kestävät työvaatteet, joissa mielellään tekee työtä. Tervetuloa viihtymään WorkPowerilla pitkään!

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten lähetä reippaasti hakemuksesi tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: kivirakentaja, kivimies, viherrakentaminen, vihertyöt, maanrakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450156
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa