(Poistunut julkaisusta)

Kivirakentaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Tervetuloa L&T:n Viherpalvelut-yksikköön! Etsimme pääkaupunkiseudulle tiimiimme säänkestäviä


KIVIRAKENTAJIA

 

Pääsääntöisesti töitä tehdään klo 7-15, mutta toivomme että olet valmis myös iltavuoroon kiireaikana. Työpäivä alkaa L&T:n Vantaan varikolta ja työmaita on ympäri pääkaupunkiseutua. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 31.10.2019 asti.


Sinulla on kokemusta betonikiveyksien, reunusten, muurien ja portaiden asentamisesta. Osaat tehdä pohjatyöt ja mitata korot suunnitelmista tai työnjohdon ohjeiden mukaisesti. Luonnonkivi-osaamisessa eduksi katsotaan seulanpääkiveysten, noppa ja nupukivien asennus. Tässä työssä mennään eikä meinata, joten olet toivottavasti hyvässä iskussa. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä toisiamme tukien eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin, vaikka taivaalta sataisi rakeita ja olet vastuunkantaja luonteeltasi! B-ajokortti on tehtävässä edellytys.


Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa.

 

Hyvän tekijän löytyessä olemme valmiita etenemään rekrytoinnissa heti, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.3. mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä rekrytointiprosessin aikana. Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.