(Poistunut julkaisusta)

Kiviautonkuljettaja
Terrafame

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Oletko sinä uusi KIVIAUTONKULJETTAJAMME? 
 
Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme ammattitaitoista kiviautonkuljettajaa Suomen suurimmalle kaivokselle Sotkamoon. Tehtävääsi kuuluu louheiden, murskeiden ja muiden maa-aineisten kuljetus kiviautolla. Huolehdit myös autojen tarkastuksista, pesuista ja pienistä huolto- ja korjaustehtävistä.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiviautonkuljettajan tai muun raskaan kaluston kuljettajan tehtävistä. Kuljetusalan ja/tai maarakennuskoneenkuljettajan perustutkinto sekä muiden työkoneiden (pyörä-, kaivin- ja puskukoneiden ja tiehöylän) ajotaito on eduksi. Toimit oma-aloitteisesti ja sinulla on turvallinen sekä vastuullinen ote työntekoon.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Pentti Vihanto, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksen viimeistään 30.11.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.