(Poistunut julkaisusta)

Kiviauton kuljettaja
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista ja autokauppaa harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 218 milj. euroa. Yhtiössämme työskentelee n. 700 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Maarakennuksen toiminnassa olemme keskittyneet erityisesti kaivostoimintojen aluerakentamiseen ja massojen käsittelyyn, teollisuuden pohjarakentamiseen sekä infrarakentamiseen.Kallion louhinta, louheensiirto- ja murskaustyöt ovat yrityksemme erikoisosaamista. Pyrimme toiminnassamme tuottavuuden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen. Yhtiöllä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n hyväksyntä ja pätevyys.

Etsimme KIVIAUTON KULJETTAJAA Akaassa sijaitseville työmaille.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

  • kokemusta isojen työmaakoneiden kuten kaivinkoneen, puskutraktorin, dumpperin tai kiviauton kuljettamisesta
  • vähintään B-ajolupaa
  • ahkeruutta ja täsmällisyyttä
  • suomen kielen osaamista
  • työturvallisuuskorttia

TARJOAMME:

  • vastuulliset, mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • mukavat ja osaavat työkaverit
  • työtäsi arvostavan työnantajan

Töitä tehdään vuoroviikoin kokopäiväisesti ja työviikko vaihtuu keskiviikkoisin. Työajat ovat arkisin 7 - 19.30, la - su 7 - 18. Työtunteja kertyy 75 h / viikko, jonka jälkeen on viikko vapaata. Työmaat sijaitsevat Akaan seudulla, joten oma auto on tarpeen työmatkoja varten.

Hae tehtävää pian, sillä työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena ManpowerGroupin kanssa ja töitä on tiedossa aluksi ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Lisätietoja antaa Maanantaisin klo 09-11 ja Torstaisin klo 13-16 rekrytointikonsultti Elina Ruha p. 040 627 8528.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.