Kiva kesä Varastotyöntekijänä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018Työn kuvaus:
  Kiinnostaako kesätyö varastossa? Useat asiakasyrityksemme etsivät reippaita varastotyöntekijöitä kesän ajaksi määräaikaisiin työsuhteisiin. Yrityksen tarpeiden mukaan, sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeen. Työtehtävät voivat koostua esimerkiksi hyllytys- ja keräilytehtävistä. Työt sijaitsevat Vantaalla.

Kesätyöntekijöiltä odotamme reipasta asennetta työtä kohtaan ja halua oppia. Voit olla joko varastoalasta kiinnostunut tai jo pidemmän kokemuksen varastotyöskentelystä hankkinut henkilö. Katsomme aikaisemman kokemuksen varastotöistä eduksi. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään varastotehtävissä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.

Työtehtävät vaihtelevat asiakasyrityksittäin ja osastoittain. Voit löytää itsesi pakkaamasta tai keräilemästä mielenkiintoisia tuotteita tai vaikka opettelemassa trukilla ajoa.

Mikäli kesätyöt ovat vielä hakusessa, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa


Toimipaikka:  VANTAA

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1124789
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: VANTAA