Kitchen Managers, Holiday Bar, NoHoPKS, horeca23
Eezy OyjHoliday Bar in Helsinki looking for kitchen managers!
For this summer there is a place for one Sous Chef and one Head Chef.
We hope you have a passion for great food, prepared with the best ingredients. You already have few years´ experience from being a supervisor in a busy AC restaurant.
Above everything, you want to create memorable food experiences for customers.
You feel comfortable leading your staff with your great and positive example. You are also a flexible team player with Hygiene Passport in your pocket. We also hope you are up-to-date with culinary trends and optimized kitchen processes. This task also includes inventory/stock management, ordering and shift planning. English language skills required.
How to apply:
If you are interested about this opportunity to join Holiday Bar professional team, please fill out your application and attach your CV as soon as possible, please let us know your salary expectations.
Work will be started end of April or May.
Holiday Bar is part of NoHo Partners restaurant company.
Through the contract period you have rights to staff benefits in NoHo restaurants.
For questions, please contact:
Jorma Meronen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
jorma.meronen@eezy.fi
+358503435286
Eezy Oyj
Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.