(Poistunut julkaisusta)

Kismet-kesäduunari
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Tee elämästä hieman maistuvampaa.

Kismet-kesäduunari

Haemme nyt positiivisella energialla kyllästettyä ja itsenäiseen työhön tottunutta Kismet Brand promoottoria kesäksi 2018.

Tehtäväsi brändilähettiläänä

Tämän paremmaksi ei kesä muutu. Tarjoamme sinulle elämyksellisen työn Fazerin huipputuotteiden parissa noin kahden kuukauden ajaksi, aloitus toukokuun puolivälissä. Tehtävänäsi on toimia makuelämyksien sanansaattajana ja promotoida aktiivisesti Kismet-tuotteita pääkaupunkiseudulla sekä Turussa ja Tampereella. Työ vaatii siis jonkin verran  matkustusvalmiutta ja ajokorttia reippaan, itsenäisen luonteen lisäksi. Jalkapatikalla emme toki laita sinua matkaan, vaan saat käyttöösi uuden upean, katu-uskottavan Kismet polkupyörän. Välimatkoja huristelet myös pakettiautolla, joten ajokortin lisäksi toivomme sinulta kokemusta pakun ratista. Järjestät itsenäisesti teemaan liittyviä promootiotapahtumia ja tuotat sisältöjä Kismet-kiertueelta Fazerin sosiaalisen median kanaviin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, omatoiminen ja myyntihenkinen asiakaspalvelija, joka ei jäädy yllättävissäkään tilanteissa. Ihanteellisella hakijalla löytyy CV:stä kokemusta promoottorin tehtävistä tai myyntityöstä kaupan alalta. Sosiaalisen median pelisäännöt ovat sinulle tuttuja ja kirjoittaminen sujuu luontevasti. Sinulla on sana hallussa ja olet tottunut tiivistämään ajatuksesi twiitin muotoon. Myös kameralla tilanteiden taltioiminen onnistuu sinulta, oli sitten kyseessä valokuvan nappaaminen tai videointi Instagramiin & Snapchattiin. Kerro meille jo hakemuksessasi, mitä Some-kanavia käytät aktiivisesti.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, roppakaupalla positiivisuutta ja suurta innostusta tehtävää kohtaan. Perustele hakemuksessa hyvin, miten aikaisempi työkokemuksesi ja opintosi tukevat sinua tässä tehtävässä onnistumista! 

Hae kesän makeinta tehtävää!

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakulomake 18.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Suutari, Manager, Shopper Marketing p. 040-6720674.