(Poistunut julkaisusta)

KISKOKALUSTON HITSATTUJEN RAKENTEIDEN SUUNNITTELIJA / ASIANTUNTIJA
Transtech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Etsimme Transtech Oy:n Euroopan parhaan kiskokaluston tuotekehitys- ja suunnittelutiimiin Ouluun

 

KISKOKALUSTON HITSATTUJEN RAKENTEIDEN SUUNNITTELIJAA / ASIANTUNTIJAA

 

Kiskokaluston hitsattujenrakenteiden asiantuntijana ja suunnittelijana vastaat Transtech:n raitio- ja rautatievaunujen hitsattujen kuormaa kantavien rakenteiden, kuten korirakenteiden suunnittelun ja laskennan ohjaamisesta sekä hankinnan teknisistä spesifioinneista. Olet vastuussa kiskokaluston hitsattujen rakenteiden toiminnallisista ratkaisuista, teknisten vaatimuksien määrittelystä, eliniän varmistamisesta, valmistettavuudesta ja turvallisuudesta. Ohjaat hitsattujenrakenteiden suunnittelussa ja laskennassa tarvittavia suunnittelijoita ja lujuuslaskijoita, toimit teknisenä yhteyshenkilönä hitsattujenrakenteita valmistaviin alihankkijoihin. Tuet vaunun korien valmistusta ja toimi läheisessä yhteistyössä tehtaan kanssa. Pidät huolta oman työalueesi tehtävien toteutumisesta projektin aikataulun, tavoitteiden ja budjetin mukaisesti.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta (Ins. tai DI) sekä 3D suunnitteluohjelmistojen osaamista ja käyttötaitoa. Aikaisempi hitsattujen rakenteiden suunnittelun ja lujuuslaskennan työkokemus sekä suunnittelutiimin ohjaamiskokemus ovat eduksi. Lisäksi pidämme etuna IWE hitsauskoordinaattorikoulutusta. Mikäli sinulla ei ole IWE koulutusta, koulutamme sinut kansainväliseksi hitsauskoordinaattoriksi. Toivomme sinulta tavoitteellista, järjestelmällistä sekä systemaattista työskentelyotetta, vahvoja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä asennetta sekä halua kehittää omaa osaamistasi. Alan teknisen kehityksen seuraaminen ja kilpailukykyisten ratkaisujen hakeminen ja soveltaminen tuotteissamme yhdessä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa on tärkeä osa työtäsi. Työ edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Transtechilaisena pääset osaksi yli 550 ammattilaisen kasvavaa joukkoa – loppuvuoden ja tulevan kevään aikana tulemme rekrytoimaan useita asiantuntijoita. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalusto-projekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Vahvan tilauskannan ansiosta tarjoamme lisäksi pysyvän työn erinomaisine henkilöstöetuineen mukaan lukien mm. joustava työaika, matkustusajankorvaus ja opintojen tukeminen.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveen ja ansioluettelon kera osoitteeseen rekry@koulutusavain.fi mahdollisimman pian, viimeistään 24.9.2018 klo 12.00.  Sähköpostin asiakenttään kirjoita ”Hakemus hitsattujen rakenteiden asiantuntija”. Haastattelut niihin valituille ovat Oulussa 28.09.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Transtechilta tuotekehityspäällikkö Jukka Koivurova (040 3548 077) ja KoulutusAvain Oy:stä Aija Juntunen (044 9823 494).

Hakusanat: hitsaus, hitsatut rakenteet, mekaniikka suunnittelija, material technology, kiskokalusto, ajoneuvotekniikka, raitiovaunu, railway, rolling stock, tram, vehicle.

WWW-osoite:                       http://www.transtech.fi

Yhteystiedot:                        Lisätietoja tehtävästä antavat Transtechilta tuotekehityspäällikkö Jukka Koivurova (040 3548 077) ja                                                     Koulutusavain Oy:stä Aija Juntunen (044 9823 494).

Työpaikan osoite:               Elektroniikkatie 2, Oulu

Palkkaus:                              Sopimuksen mukaan

Työkokemus:                       1-5 vuotta

Työ alkaa:                             Sopimuksen mukaan

Työaika:                                Kokoaikatyö

Työn kesto:                           Yli 12 kuukautta, toistaiseksi

Haku päättyy:                       24.09.2018

Jätä hakemus:                      rekry@koulutusavain.fi