(Poistunut julkaisusta)

Kisällejä yritysvastuupalveluihimme Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme yritysvastuutiimiimme kisällejä kuuden kuukauden mittaiseen palkalliseen harjoitteluun kevääksi 2019.

Yritysvastuutiimi kuuluu PwC:n riskienhallintapalveluihin. Yritysvastuutiimin kisällin tehtäviisi kuuluvat avustaminen yritysvastuutietojen, erityisesti ympäristövastuutietojen ja muun kuin taloudellisen tiedon varmennustehtävät ja PwC:n vuosittain julkaistavan yritysvastuubarometrin laatiminen. Lisäksi pääset avustamaan myös yritysvastuun ja vastuullisen sijoittamisen konsultoinnissa ja muissa riskienhallintapalveluissa.

Mitä odotamme?

  • Olet jo valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa ja tutkintosi on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen.

  • Sinulla on takanasi tehtäviin soveltuvia opintoja, kuten laskentatoimen, rahoituksen, ympäristö- tai prosessitekniikan, ympäristöjohtamisen, yritysvastuun tai kansantaloustieteen opintoja. Suuntautuminen ympäristöjohtamisen, ympäristövastuun tai ympäristötekniikan asioihin tai vastuulliseen sijoittamiseen (ESG) ja liiketoimintaan opinnoissasi tai aiemmissa työharjoitteluissa katsotaan eduksi.

  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on eduksi.

  • MS Office Excel on sinulle tuttu työväline. Muiden, erityisesti tilastollisten, ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Lisäksi olet mahdollisesti jo aiemmissa työtehtävissäni näyttänyt kykeneväsi itsenäiseen, analyyttiseen ja tarkkaan työskentelyyn. Suhtaudut työhösi tavoitteellisesti ja olet joustava tiimityöskentelijä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi asiantuntevien ja mukavien työkavereiden avustuksella sekä mahtavat asiakkaat, jotka tekevät työstäsi innostavaa. Haluatko olla yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Jussi Nokkala, p. 050 354 83 81 ja Essi Pietola p. 040 572 8439, keskiviikkona 12.9.2018 klo 9-11 ja torstaina 20.9.2018 klo 12-14 välisenä aikana.

Haku on käynnissä 23.9.2018 saakka. Luethan seuraavat hakuohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä ja muista tehdä myös kykytehtävät samalla kun jätät hakemuksesi.

CV ja HAKEMUSKIRJE

Toivomme, että CV:si on tiivis ja helppolukuinen ja siitä käy selkeästi ilmi tiedot opinnoistasi ja aiemmasta mahdollisesta työkokemuksestasi. Hakemuskirjeestä toivomme lukevamme motivaatiostasi hakea kisällipaikkaa juuri PwC:ltä sekä sen, miksi juuri sinä olisit erinomainen kisälli meille.

KYKYTEHTÄVÄT

Jokaisen hakijan tulee suorittaa kolme kykytehtävää, joiden avulla arvioidaan tehtävän kannalta keskeisiä kykypiirteitä. Tee tehtävät vain kerran, vaikka hakisit useampaa kisällipaikkaa. Tehtävien tuloksia käytetään osana rekrytointipäätösten tekoa yhdessä hakemuksesi kanssa, ja ne ovat voimassa kaikissa PwC Suomen tämän syksyn kisällihauissa.

Tehtävien teko edellyttää noin 40 min aikaa rauhallisessa tilassa ilman häiriötekijöitä, korkeaa vireystilaa sekä tietokonetta internetyhteydellä.

1. Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu järjestelmään, kun sinulla on vähintään 40 min aikaa tehdä kaikki tehtävät kerralla rauhallisessa paikassa. Suosittelemme, että käytät ulkoista hiirtä. Ensimmäisellä sivulla pyydetään täydentämään henkilötietojasi ja hyväksymään käyttöehdot; kiinnitä erityistä huomiota siihen, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran saat henkilökohtaisen salasanan, joka on muodossa "xxx-yyy-zzz_". _ Kirjoita tämä salasana ylös, sen avulla pääset kirjautumaan takaisin järjestelmään, mikäli koet teknisiä ongelmia. Tämän viestin kirjautumistunnus ei vie sinua ensikirjautumisen jälkeen enää takaisin siihen, mihin tehtäväsi jäi aiemmin. Kirjautumisen jälkeen voit aloittaa tehtävien tekemisen.

1. Tehtävien teko

Pääset kirjautumaan järjestelmään osoitteessa www.pwc.maptq.com

Salasanasi ensikirjautumiseen: S8963LKEPDM626

Tehtävät sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua eteenpäin. Suosittelemme, että käytät äidinkieltäsi. Tehtävien päättymisen jälkeen, voit katsoa järjestelmästä palautteen suoriutumisestasi henkilökohtaisella salasanalla, jonka otit talteen kirjautumisen yhteydessä.

Jos sinulle tulee kysyttävää tehtävistä tai koet teknisiä ongelmia, ole ystävällinen ja ole yhteydessä cut-e:n Henri Haliseen p. +358 40 1960 666 henri.halinen@cut-e.fi