Kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Moikka! Etsinnässä nyt ammattitaitoisia ja motivoituineita kirvesmiehiä pääkaupunkiseudulle ja muualla Uudellamaalla sijaitseville työmaille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet kokenut ja rautainen ammattilainen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissä. Työn suhteen olet ahkera ja joustava omatoimisuutta unohtamatta. Toivomme sinulla olevan työkokemusta uudisrakentamisesta, työkohteet ovat uudis rivitalo- ja kerrostalokohteita. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä monipuolista aiempaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä. Toivomme myös sinulta löytyvän omia työkaluja. Työmaat eivät välttämättä sijaitse julkisen liikenteen varrella, joten oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä työskennellessäsi pääset tekemään monipuolisesti kirvesmiehen työtehtäviä. Palkkaus toteutuu rakennusalan työehtosopimuksen sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme myös turvalliset työvaatteet sekä mukavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh.040 544 1110 (arkisin klo.10-16)

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547654
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa