Kirvesmies
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Haemme nyt kirvesmiestä voimalaitosten rakennuskunnossapitotehtäviin Pohjois-Suomen alueelle. Oletko sinä etsimämme vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen ja kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn?

Työpäiväsi pitää sisällään mm. betonirakenteiden korjauksia, erilaisia voimalaitoskiinteistöjen korjaustöitä sekä myös uudisrakentamista. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Hyvät eväät tehtävään antaa kirvesmiehen ammatillinen koulutus sekä muutaman vuoden aikaisempi työkokemus. Katsomme eduksi kokemuksen muottikirvesmiehen töistä sekä betonirakenteiden injektointitöistä. Hakijalta edellytetään matkustusvalmiutta. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitoinsinööri Juha Veijola, p. 050 303 8673 tai juha.veijola@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi. 

Hae tehtävää 24.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot