Kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Hei! Meillä on etsinnässä pääkaupunkiseudulle ja muualle Uusimaan alueella sijaitseville työmaille ammattitaitoisia ja motivoituineita kirvesmiehiä. Olisiko se sinun työpaikkasi?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on kokenut, rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös tiimissä. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. Toivomme henkilöllä olevan työkokemusta uudisrakentamisesta, työkohteet ovat uudis rivitalo- ja kerrostalokohteita. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä laajalla skaalalla. Toivomme myös, että hakijalta löytyy omia työkaluja. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat eivät välttämättä sijaitse julkisen liikenteen varrella.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset kirvesmiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle turvalliset ja tyylikkäät työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Iloinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena koko työsuhteesi ajan.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498952
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa