Kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2021

Huomio! Meillä on etsinnässä Espooseen sijaitseville työmaille ammattitaitoisia ja motivoituineita timpureita. Olisiko se sinun työpaikkasi?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on kokenut, rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös tiimissä. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. Toivomme henkilöllä olevan työkokemusta uudisrakentamisesta, työkohteet ovat uudis rivitalo- ja kerrostalokohteita. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä laajalla skaalalla. Toivomme myös, että hakijalta löytyy omia työkaluja. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat eivät välttämättä sijaitse julkisen liikenteen varrella.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät ja monipuoliset kirvesmiehen työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle turvalliset ja tyylikkäät työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Hymyilevä  ja ammattitaitoinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena koko työsuhteesi ajan.Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, Espoo, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1490373
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa