Kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko kokenut rakennusalan ammattilainen ja etsit kirvesmiehen töitä? Lue lisää!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita kirvesmiehiä vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Kohteet ovat pääosin uudispuolen kohteita ja ne sijaitsevat Tampereen alueella. Työtehtävät määräytyvät tekijän ammattitaidon ja kohteen mukaan. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi millaisilla työmailla olet aiemmin työskennellyt, ja missä juuri sinun ammattitaitosi on vahvimmillaan! Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työaika normaalisti arkisin klo 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen ja kaikkine lisineen. Toivomme, että olet omatoiminen ja laadukkaan työnjäljen omaava ahertaja, jolta sujuu työt niin itsenäisesti kuin tiimissä.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Toimistollamme Sinua auttaa mukava ja ammattitaitoinen HR-tiimi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme! Työsi saattavat alkaa jo ensi viikolla!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383


avainsanat: avoimet työpaikat, kokenut kirvesmies, timpuri, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1486602
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere