Kirvesmies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haemme eri asiakasyrityksillemme kokeneita ja monipuolisia rakennusalan ammattilaisia Varkauden talousalueelle. 

Työt pitävät sisällään monipuolisia erilaisia rakentamisen työtehtäviä, kuten mökkisaneerausta tai työmaa-alueella työskentelyä.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta.

Työt alkavat sovitusti heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja jatkuvat tarpeen mukaan projektin loppuun saakka. Työsopimusten kesto vaihtelee parista viikosta syksyyn asti. 

Palkkaus rakennusteollisuuden TES, sopimuksen ja palkkatoiveen mukaan.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätä hakemus pian oheisen linkin kautta! 
Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai puh./sms/wa 0400480613

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464589
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Varkaus