Kirvesmies
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Aloitteleva tai kokenut kirvesmies muottitöihin pääkaupunkiseudulle.

Olet etsimämme henkilö jos osaat toimia itsenäisesti, olet oma-aloitteinen sekä omaat rakennusalan/ kirvesmiehen kokemusta ja olet tehnyt aikaisemmin muottikirvesmiehen tehtäviä sekä osaat lukea piirustuksia. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työn pituus tarkentuu myöhemmässä vaiheessa. Työpäivät arkisin 7-15:30. Toivomme hakijalta myös joustavuutta mahdollisiin ylitöihin. Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti / kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Lisätietoja, Lauri Pullinen, 040 6613560, arkisin klo 8-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444475
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki