Kirvesmies
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Kuukivi Betoni Oy on perheyritys, jolla on vankka kokemus luonnonkiven jalostuksesta. Yritys valmistaa huippunykyaikaisilla CNC koneilla laadukkaita CE-merkittyjä betoni- ja luonnonkivituotteita.

Haemme asiakkaallemme Kuukivi Betoni Oy:lle KIRVESMIEHIÄ Viinijärvelle. 

Etsimme kirvesmiehiä hiontatehtaan runkopuolelle. Odotamme sinulta ennen kaikkea reipasta työotetta sekä aitoa motivaatiota työntekoon. Lisäksi haluat oppia uutta ja olet valmis myös fyysiseen työhön. Surrikoukun käytön osaaminen katsotaan eduksesi. 

Työsuhde on määräaikainen ja työtä tehdään pääosin aamuvuorossa. Palkkauksessa sovellamme rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Työsopimus solmitaan Go On Joensuun kanssa. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan Kuukivi Betonin palvelukseen.

Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Työntekijöillämme on käytössä Go Onin henkilöstöetuohjelma, jossa on noin 70 rahanarvoista etua ja alennusta koko perheelle. Verkkoportaalissa on tarjolla tuotteita ja palveluja laidasta laitaan useilta yrityksiltä. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja. Voit helposti ladata Henkilöstöetuohjelman mobiililaitteesi etusivulle.

Kiinnostuitko? 
Tartu tilaisuuteen ja hae heti. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita heti haun käynnistyttyä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- harjoittelija Johanna Pesonen, p. 050 533 6339 (ma-pe klo 8-16), johanna.pesonen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440483
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Liperi