(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Nyt etsimme osaavaa KIRVESMIESTÄ.

Työtä on tarjolla tällä hetkellä saneerauskohteisiin painottuen. Toivomme siis, että olet kokenut timpuri korjausrakentamisen parissa ja itsenäinen työskentely luonnistuu paikassa kuin paikassa. Lisäksi voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan.

Arvostamme niin koulutuksen kuin kokemuksenkin kautta kertynyttä osaamista. Toivomme, että työotteesi on ripeä ja ammattitaitoinen ja sinulta löytyy halua tehdä töitä hyvällä asenteella. Oman auton käyttömahdollisuus on etu, sillä kyseessä on liikkuva työ. Sinulle voimme tarjota laadukkaat työkamppeet ja mukavat työsuhde-edut.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä töiden aloitus voi tapahtua nopeallakin aikataululla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Jos kaipaat lisätietoja, voit kilauttaa Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.