(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haemme Hämeenlinnan seudulla sijaitseville työmaille motivoituneita ja reippaita kirvesmiehiä. Oletko se sinä?

Työtehtävät:
Työtehtävät ovat monipuolisia kirvesmiehen töitä. Työt alkavat kattotöillä, kourujen ja kulkusiltojen asentamisella. Lisäksi työ pitää sisällään erilaisia puutöitä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on kokenut, rautainen ammattilainen, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulee toimeen myös muiden kanssa. Arvostamme ahkeraa ja joustavaa asennetta työtä kohtaan. Toivomme henkilöllä olevan kokemusta sekä korjaus- että uudisrakentamisesta. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä aiempaa kokemusta kirvesmiehen työtehtävistä. Toivomme, että hakijalta löytyy omia työkaluja. Auton käyttömahdollisuus on ehdoton etu, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuuta ottaen. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle turvalliset ja tyylikkäät työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Sydämellinen ja iloinen HR-tiimimme on työsuhteesi tukena.

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempia työtehtäviäsi ja osaamistasoasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan melko pikaisella aikataululla!

Lisätietoja tehtävästä:
Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, rakennusala, rakennusmies, Hämeenlinna, Kanta-Häme