(Poistunut julkaisusta)

kirvesmies
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

KOKENUTTA KIRVESMIESTÄ

Oletko koulut käynyt rakennusalan moniottelija? Etsimme nyt asiakkaallemme osaavia kirvesmiehiä työkohteisiin ympäri varsinaissuomen, sekä uudisrakennukseen että saneeraustyömaille. Haussa on myös yksi nokkamies ;). Edellytyksenä työntekijöillä on alan ammattitutkinto, piirustustenlukutaito ja sujuva suomenkieli. Työkohteiden sijaitessa ympäri varsinaissuomea on sinulla hyvä olla B-ajokortti ja auto käytössäsi jotta pääset kulkemaan työmaille. Etsimme ennenkaikkea vakituista työntekijää, mutta huomioimme myös projekteista kiinnostuneet hakijat.  Asiakkaamme on vakaa-varainen ja luotettava työnantaja, joilla työntekijät yleensä viihtyvätkin töissä pitkään. Laita siis hakemusta pian sillä pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.Omaathan voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.