(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Osavaa kirvesmies, meillä on sinulle töitä!

Etsimme asiakasyrityksellemme saneerauskohteeseen Tampereelle kirvesmiestä. Työtehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi ja mielenkiintojesi mukaan, mutta ne voivat esimerkiksi sisältää palo- ja lattiakipsien asennusta, koolausta, injektointeja yms. Kuulemme mielellämme sinun kokemuksestasi ja ammattitaidostasi hakemuksessa ja haastattelussa!

Hakijoilta arvostamme vankkaa ammattitaitoa, huolellisuutta, hyvää työnjälkeä ja korkeaa työmotivaatiota. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan, mutta esimerkiksi tulityökortti on hakijalle eduksi. Mikäli työturvallisuuskortti on päässyt vanhentumaan, voit tutustua tuleviin koulutuksiin tästä linkistä: Työturvallisuuskortti.fi

WorkPower on alalla jo 17 vuotta vaikuttanut henkilöstöpalvelutalo. Olemme luotettava, kotimainen työnantaja. Me välitämme työntekijöistämme, tarjoamme mukavia työsuhde-etuja ja oma palkkahallintomme hoitaa palkanmaksun tarkasti. Me tarjoamme myös sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet ja raksatiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi! 

Lähetä hakemus pian ja jos kaipaat lisätietoja, raksatiimimme Jenna vastaa mielellään kysymyksiisi!

HR-koordinaattori Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, kirvesmies, timpuri, kokopäivätyö, Tampere