(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2020

Oletpa jo roppakaupalla kokemusta kerännyt tai juuri uraasi aloitteleva kirvesmies, hae meille töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme erilaisilla kokemustaustoilla varusteltuja kirvesmiehiä saneeraus- sekä uudiskohteisiin. Voit olla tiettyyn työvaiheeseen erikoistunut ammattilainen tai niin sanottu jokapaikanhöylä, jolta onnistuu niin mittaukset kuin oviasennuksetkin, mutta kerrothan hakemuksessasi omasta kokemuksestasi, sekä uratoiveistasi. Näin me pystymme tarjoamaan sinulle sinun kokemustasi ja kiinnostuksiasi vastaavia työtehtäviä!

Hakijoilta arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, tarkkuutta ja omatoimisuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työllistymisen edellytys, muista ammattikorteista on myös etua. 

WorkPowerin leivissä saat kotimaisen, vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2003 ja tälläkin hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan ammattilaista. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet ja rakennustiimimme välittävän tuen koko työsuhteesi ajaksi. Palkanmaksu perustuu TES mukaan sinun kokemukseesi ja matkakorvaukset sekä työkalukorvaus kuuluvat aina kirvesmiehen työsuhteeseen. 

Mikäli uudet työtuulet tunnetun kotimaisen yrityksen työntekijänä kiinnostaa, hae meille! 

Lisätietoja antaa tarvittaessa Jenna raksatiimistä p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, kokopäivätyö, Tampere, Pirkanmaa