Kirvesmies
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Toimenkuva
Asiakkaamme Murapa Oy etsii joukkoonsa ammattitaitoista kirvesmiestä. Eezy VMP avustaa rekrytoinnissa, mutta työsuhde tullaan solmimaan suoraan Murapa Oy:n kanssa.

Murapa Oy on korjaus- ja muutosrakentamiseen keskittynyt yritys, joka palvelee asiakkaitaan koko Uudenmaan alueella. Heidän laaja yhteistyöverkosto sekä ammattitaitoinen ja pätevöitynyt henkilökunta takaa asiakkaan nopean ja joustavan palvelun aina suunnittelusta, toteutuksesta ja kalustamisesta muuttoon asti. Monialaisena palvelun tuottajana he pystyvät tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua niin isoissa kuin pienemmissäkin projekteissa.

Työnkuva Murapa Oy:llä kirvesmiehenä pitää sisällään monipuolisesti eri rakennusalan työtehtäviä. Pääset työskentelemään itsenäisesti erilaisissa ja muuttuvissa kohteissa, saaden ympärille kuitenkin mukavan ja huumorintajuisen työyhteisön.

Odotamme sinulta
Etsimme henkilöä, kuka on jo useamman vuoden työskennellyt rakennusalalla vaativissa tehtävissä ja omaa itsenäisen työotteen. Tykkäät tehdä käsilläsi ja arvostamme kaikkea rakennusalan erityisosaamista aina laatoituksesta timanttiporaukseen.
Myös asiakaskohtaamiset sujuvat sinulta luontevasti ulospäinsuuntautuneen luonteesi sekä ammattiylpeytesi vuoksi. Työssä menestyäksesi tulet tarvitsemaan B-ajokorttia, suomen kielen osaamista, hyvää fyysistä kuntoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Muut tiedot
Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja tehtävään liittyen: Eezy VMP myyntipäällikkö Anni Koskela p. 040 307 5704 / Murapa Oy:n toimitusjohtaja Jani Kankaanpää p. 045011303868.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn kasvavassa yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksen sivustomme kautta tai laita avoin hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen anni.koskela@eezy.fi.

Kesto
yli 12kk

Lisätietoja
Anni Koskela, anni.koskela@vmp.fi, 0403075704

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370245
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Koskela (anni.koskela (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 0403075704
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa