(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020
Etsitkö kirvesmiehen töitä teollisuusympäristöstä? Haemme kokenutta rakennusalan moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 15.10.2020 asti. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja ammattitaitoisen tiimin tuen! Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja hyvin vaihtelevissa teollisuuskohteissa osana huipputiimiämme. Työtehtäviisi kuuluvat teollisuuden huoltoseisokkien aikana tehtävät rakennus-, kirvesmies- sekä betonimuottityöt tehtailla Kemissä ja Torniossa. Tehtävä sisältää teollisuuden laiteperustuksien muotti- ja raudoitustöitä, sekä teline- ja sisustustöitä.

Työssä menestyäksesi omaat jo työkokemusta teollisuuden rakennustöistä sekä ammatillisen koulutuksen rakennusalalta. Olet oma-aloitteinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman työsi suunnitteluun ja aikataulujen hallintaan. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 6.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiakkuuspäällikkö Raimo Arponen p. 050 307 2510.