(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Jyväskylän seudulle osaavaa KIRVESMIESTÄ.

Työtehtävät voivat sijoittua niin uudisrakentamiseen kuin saneerauksienkin pariin ja töiden kesto voi vaihdella lyhyemmästä pätkästä pidempäänkin pestiin.

Sinulta edellytämme jo jonkin verran kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Toivomme, että työotteesi on ripeä ja ammattitaitoinen ja sinulta löytyy halua tehdä töitä hyvällä asenteella. Koulutus alalle on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta kertynyttä osaamista alalle ja kyseisiin työtehtäviin. Oman auton käyttömahdollosuus on etu hakiessasi.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, haastattelemme ja mahdollisesti työllistämme tekijöitä jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka numerosta 050 44444 26. Tsemppiä hakuun!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.