(Poistunut julkaisusta)

Kirvesmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Haemme ammattitaitoista KIRVESMIESTÄ Vaasaan.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä hoidat monipuolisia kiinteistöjen korjaus, - ja rakennustöitä asiakaskohteissamme eri puolella Vaasaa. Työ on arkipäiville sijoittuvaa kokopäivätyötä klo 8–16 välillä. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen työsuhde.

Sinun tulee olla rakennusalan ammattilainen, jolla on vankka, vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus rakentamisen ja saneerauksen kirvesmiestehtävistä. Alan koulutuksen katsomme eduksi. Pidät itsenäisestä työskentelystä, olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Suomen kielen taitosi on sujuvaa, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus ja omaat perus ATK-taidot.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ison talon edut, mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen.

Mikäli kiinnostuit täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.9.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –